Kamperen

Voor de kampeerder die van rust en ruimte houdt, is "de Bosrand" de plek om het gehele jaar door te kamperen. Onze ruime grasplaatsen zijn standaard voorzien van elektra (standaard 6 Ampere, eventueel uit te breiden naar 10 Ampere) en water, en zijn verdeeld over diverse velden. Wanneer u met een caravan kampeert is een luifel of voortent toegestaan, een aanbouw of bijzettent is niet toegestaan. 

 

We bieden ook aantrekkelijke kampeer-arrangementen voor de gasten die iets langer bij ons verblijven. U vindt de arrangementen bij onze tarieven. U kunt bij ons op alle dagen aankomen en vertrekken. Bij vertrek op zondag is er geen uiterlijke vertrektijd, er wordt een toeslag aan uw reserveringsaanvraag toegevoegd.

Voor de jonge kinderen is er een gezellige zandbak met speelhuisjes en een glijbaan, ook zijn er gratis skelters. Ons park is autovrij, dus ze kunnen onbezorgd spelen.

Uiteraard zijn de sanitaire voorzieningen uitstekend! Ons verwarmde toiletgebouw is o.a. voorzien van prive-wascabines met gratis warm water, afwasplaatsen, douches met thermostaatkraan voor optimaal comfort, een wasserette en stortplaats chemisch toilet. Hierdoor is kamperen het hele jaar door, zelfs in de winter comfortabel.

U kunt bij ons terecht met de caravan, tent of camper. (er is een camperplaats voor op ons park, waarbij u op en af kunt, maar u mag ook op onze velden kamperen, mits u de camper tijdens het verblijf laat staan)

 

 

© 2024 Recreatiepark de Bosrand
Garderenseweg 281, 3852 NH ERMELO (Speuld)
t. (0577) - 40 73 28 / e. info@bosrandermelo.nl
Privacyverklaring